Lllibres ESO 18-19

Per comprar llibres a l’escola teniu dues opcions, un cop hagueu omplert el full de comanda que vam donar als alumnes o a les famílies en cas que us matriculeu per primera vegada (disposeu de més fulls a Administració).

Opció 1. Portar a la recepció el full de comanda abans del dia 29 de Juny, indicant quins llibres adquirireu a l’escola. El pagament serà  per administració o per rebut bancari la primera setmana de juliol.

Opció 2. NO entregar el full de comanda a recepció i podreu venir entre el 4 i el 11 de juliol, i entre el 5 i el 7 de setembre, portant aquest full per fer la vostra comanda en aquell moment. Els horaris seran: del 4 al 11 de juliol de 9 a 11h, el 5 de juliol de 16 a 19 h, el 5 de setembre de 16 a 19h i el 6 i 7 de setembre de 9 a 12h.

En tots dos casos els llibres seran lliurats als alumnes a l’inici del curs, el dia de la tutoria individualitzada.

Les comandes de Juliol tindran prioritat.

IMPORTANT: guardeu una còpia de la comanda que ens feu per qualsevol reclamació. Les reclamacions seran els dies 20 i 27 de setembre.

Els beneficis de la venda de llibres es destinen a la millora del centre.

Els fulls per fer la comanda dels llibres els trobareu a l’Administració de l’escola. Recordeu que a tots els alumnes de l’escola ja els hi vam repartir els fulls de comanda!

Llistats dels llibres en pdf:

Llistat llibres 4rt ESO

Llistat llibres 3erESO

Llistat llibres 2n ESO

Llistat llibres 1er ESO