Noticies d’actualitat

Us informem que hem creat aquest espai per facilitar informació de tot tipus a les famílies.

Si us assabenteu d’activitats que poden ser útils per a les famílies ens les podeu fer arribar (a través del correu electrònic comunicacio@assumpciobadalona.com) per a compartir-les amb tots. Moltes gràcies.

Febrer 2019

Des del CNL (Consorci per a la Normalització Lingüística) de Badalona i Sant Adrià ens fan saber que durant el mes de febrer i març es podrà veure el nou cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) que tindrà lloc a l’OCine Màgic del CC Màgic de Badalona.

Seran cinc pel·lícules familiars i per a tots els públics per distreure els nens les tardes de dissabte, amb un únic horari: dissabtes a les 16.15 hores.

La informació completa, amb el detall de les pel·lícules, cartells i tràilers, és a la notícia del la  web del CNL Badalona i Sant Adrià i també a la cartellera de l’OCine Màgic.

Esperem que pugueu anar amb els vostres fills i així gaudir, un cop més, d’aquestes projeccions.

*****

La Comissió del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona ens demana col·laboració.

Aquesta Comissió, que coordina la Unitat d’Educació Viària de la Guàrdia Urbana de Badalona, realitzarà a partir del 6 de febrer “L’hora del conte”, una activitat referent a la mobilitat segura, tant important avui en dia.

Adjuntem el cartell amb les biblioteques, dates i hores per si vosaltres, pares, voleu acudir a realitzar aquesta activitat amb els vostres fills.

CARTELL SEGURETAT VIÀRIA 2019

Octubre 2018

Us proposem una nova activitat amb família per a l’octubre i novembre!

Ja ha començat a Badalona un nou cicle CINC, amb cinc pel·lícules destinades al públic infantil i amb un únic horari: dissabtes a les 16.15 i amb el nou preu de 4,20 € per a petits i grans.

La informació completa, amb el detall de les pel·lícules, cartells i tràilers la trobem a la web de la cpcl.cat.

Setembre 2018

Xarxa de Biblioteques de Badalona

Us compartim l’adreça web de la Xarxa de Biblioteques de Badalona. Hi ha moltes activitats adreçades a nens i nenes. Aprofiteu-les!