App Assumpció. Comunicats de l’escola.

Com sabeu ja fa uns anys que hem incorporat una aplicació per mòbils que facilita la comunicació de l’escola amb les famílies. Mitjançant aquesta app us arribaran les circulars i en el cas de secundària també les notificacions de faltes d’assistència.

El funcionament és similar a Whatsapp quan arriba una notificació el mòbil ens avisa i a la part de dalt veurem una icona de missatge. Respecte les circulars ens arribarà un missatge amb un enllaç si el premem es descarregarà un arxiu pdf que podem visualitzar al mòbil, sempre i quan tinguem descarregada l’aplicació Acrobat Reader, en tot cas les circulars que s’envien es poden consultar a la pàgina web, a l’apartat Actualitat, seleccionant Circulars curs 18-19.

L’aplicació la podeu trobar a Google Play pels smartphones Android i en l’ App Store d’Apple per iPhone, heu de buscar Assumpcio Badalona.

Pel correcte funcionament de l’aplicació heu de haver donat el número de mòbil que esteu utilitzant a la secretària del col·legi o al tutor del curs del vostre fill/a.

Us detallem el procés d’instal·lació de l’aplicació per Android:

instruccions per la reunió de pares app comunicacio familiesinstruccions per la reunió de pares app comunicacio families2instruccions per la reunió de pares app comunicacio families3instruccions per la reunió de pares app comunicacio families4instruccions per la reunió de pares app comunicacio families5

En el cas que tingueu algún problema a l’hora de descarregar-vos i fer funcional l’aplicació ens heu de fer arribar la incidència al correu comunicacio@assumpciobadalona.com , indicant el nom del fill/a i el vostre número de telèfon, per a que nosaltres puguem intentar solucionar-la.

Moltes gràcies per la vostra atenció