App Assumpció. Comunicats de l’escola.

Hem incorporat una aplicació per mòbils que facilita la comunicació de l’escola amb les famílies. Mitjançant aquesta app us arribaran les circulars i en el cas de secundària també les notificacions de faltes d’assistència. El funcionament és similar a Whatsapp quan arriba una notificació el mòbil ens avisa i a la part de dalt veurem una icona de missatge. Respecte les circulars ens arribarà un missatge amb un enllaç si el premem es descarregarà un arxiu pdf que podem visualitzar al mòbil, sempre i quan tinguem descarregada l’aplicació Acrobat Reader, en tot cas les circulars que s’envien es poden consultar a la pàgina web, a l’apartat Estudiar a l’escola  a Circulars del curs 2016-17.

L’aplicació la podeu trobar a Google Play pels smartphones Android i en l’ App Store d’Apple per iPhone, heu de buscar Assumpcio Badalona.

Pel correcte funcionament de l’aplicació heu de haver donat el número de mòbil que esteu utilitzant al tutor del curs del vostre fill/a, si no funciona l’aplicació poseu-vos en contacte amb el tutor que buscarà la solució.

Us detallem el procés d’instal·lació de l’aplicació per Android:

instruccions per la reunió de pares app comunicacio familiesinstruccions per la reunió de pares app comunicacio families2instruccions per la reunió de pares app comunicacio families3instruccions per la reunió de pares app comunicacio families4instruccions per la reunió de pares app comunicacio families5