App Assumpció. Comunicats de l’escola.

Davant la queixa rebuda sobre el servei DUMA per part d’alguna familia amb iPhone 6 o 7 com a conseqüència de la última actualització realitzada al iOS versió 11, varem fer arribar la incidència a l’empresa que gestiona l’aplicació (DUMAinteractiva).

Avui, dia 25 de setembre, ens han donat aquesta resposta:

“Bona tarda, efectivament s’ha confirmat que els usuaris que instal·len iOS 11 al seu iPhone 6 o 7  no poden fer clic als botons de l’APP. Ja estem demanant l’actualització de les apps, no obstant cal esperar a que Apple les aprovi i publiqui, i amb els problemes del nou sistema poden ser molt lents.

Mentre esperem, hem habilitat un accés per tal de poder consultar els missatges via web:

http://www.edugestio.com/app_comunicapp/comunicats.php

Aquest accés serveix per a totes les apps, tan sols cal identificar-se amb el número de mòbil i el codi* i es mostren els missatges.

*Els pares i mares que tinguin aquesta incidència i no es vulguin esperar a l’actualització, han de demanar a l’escola el codi d’accés.”

Per tant si voleu aquest codi d’accés ens heu de fer arribar al correu comunicacio@assumpciobadalona.com, el nom del fill/a, el número de telèfon i el correu electrònic, per a que nosaltres puguem generar el codi d’accés i us el puguem fer arribar a la vostra adreça de correu.

Moltes gràcies per la vostra atenció

 

Hem incorporat una aplicació per mòbils que facilita la comunicació de l’escola amb les famílies. Mitjançant aquesta app us arribaran les circulars i en el cas de secundària també les notificacions de faltes d’assistència. El funcionament és similar a Whatsapp quan arriba una notificació el mòbil ens avisa i a la part de dalt veurem una icona de missatge. Respecte les circulars ens arribarà un missatge amb un enllaç si el premem es descarregarà un arxiu pdf que podem visualitzar al mòbil, sempre i quan tinguem descarregada l’aplicació Acrobat Reader, en tot cas les circulars que s’envien es poden consultar a la pàgina web, a l’apartat Estudiar a l’escola  a Circulars del curs 2016-17.

L’aplicació la podeu trobar a Google Play pels smartphones Android i en l’ App Store d’Apple per iPhone, heu de buscar Assumpcio Badalona.

Pel correcte funcionament de l’aplicació heu de haver donat el número de mòbil que esteu utilitzant al tutor del curs del vostre fill/a, si no funciona l’aplicació poseu-vos en contacte amb el tutor que buscarà la solució.

Us detallem el procés d’instal·lació de l’aplicació per Android:

instruccions per la reunió de pares app comunicacio familiesinstruccions per la reunió de pares app comunicacio families2instruccions per la reunió de pares app comunicacio families3instruccions per la reunió de pares app comunicacio families4instruccions per la reunió de pares app comunicacio families5