Celebració de Sant Jordi a l’escola.

Durant el dia de Sant Jordi a l’escola es van realitzar diferents activitats. Durant el matí els alumnes de Batxillerat i els montitors d’Alcor van col·laborar en la venda de llibres i roses. També es van participar en les propostes que des de l’Ajuntament de Badalona s’ofereixen al Teatre Blas Infante, a la plaça de Sant Elies i a la Biblioteca de Sant Roc. La Fundació Ateneu Sant Roc sempre afegeixen un toc de color i cultura amb les seves parades de llibres i ens encanta anar a mirar-los  i a fer-nos fotos amb el Drac.

A la tarda, vam poder compartir tota la primària i infantil un moment de trobada per aplaudir i felicitar els alumnes artistes que guanyen els premis literaris i de dibuix. Un moment emotiu entre padrins i fillols de lectura on s’intercanvien un petit detall i, finalment, uns riures i jocs als tallers que preparen els alumnes de sisè per a tots els seus companys. Agraïm a l’Ana i el Carlos la seva participació a l’activitat de Sant Jordi explicant-nos la llegenda amb una petita representació teatral molt original i als altres mestres i alumnes per la seva implicació.

Hem gaudit molt. Esperem que les imatges us agradin.