Novetats a l’Espai Familia-Escola

Avui us informem de les següents activitats que podeu realitzar a nivell familiar:

  • Cada primer diumenge de mes podeu gaudir d’una entrada reduïda a 1 € per visitar el Museu i les restes de la ciutat romana de Baetulo al MUSEU DE BADALONA.
  • Al MUSEU MARÍTIM de Barcelona, juntament amb el MNAC, Museu d’Arqueologia de Catalunya, Museu de les Ciències Naturals de Barcelona i el Museu del Disseny de Barcelona s’han iniciat un cicle de conta contes que permet als més petits conèixer la història de dones rellevants vinculades amb la temàtica del museu. Si voleu trobar més informació podeu accedir a https://www.facebook.com/MuseuMaritimdeBarcelona/posts/1806584092706357
  • A CaixaForum Barcelona – Activitats en família. VIATGE MUSICAL AL PASSAT
  • Durant tot el mes de març i fins el 2 d’abril s’organitzen a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona  uns tallers per a nens que segur us interessa: una visita guiada al temple, amb un “room scape” (joc de pistes per aconseguir sortir de “l’habitació”)  i un taller en el que els nens aprenen a elaborar la seva pròpia alma.  http://barcelonacolours.com/talleres-de-semana-santa-en-la-sagrada-familia