Xerrada dels mossos a 4rt ESO

Els alumnes de 4t Eso hem tingut l’oportunitat de poder fer un taller amb els mossos sobre l’assetjament i les xarxes socials. Sabem utilitzar-les correctament? Què és correcte i què no? Puc fer fotos als meus companys i penjar-les a les xarxes socials sense el seu permis?
L’Artur ens va mostrar un video amb el cas d’una situació real. La Sara, enamorada d’en Pol, va ser victima d’un acte delictiu per part del seu xicot que estava pressionat per el seu grup d’amics per fer fotos a la Sara. Les fotos eren del cos nú de la Sara i sense el seu consentiment. Quan la Sara es va assabentar del que passava va prendre la decisió de denunciar els fets. En Pol va ser comdenat a pressó.
Desprès del visionat del video vam fer un debat i amb unes activitats que ens va presentar L’Artur vam treballar l’assetjament a les xarxes socials i com ens hem de comportar davant aquest casos.

 

mossos4rt bis mossos4rt