Young Business Talents, estem a la final !!!

L’Escola torna a aconseguir estar present a la final de Madrid del Young Business Talents. Dos equips, Lima43 (2n batxillerat, Marta Muñoz, Irene Atienza, Laura Puente i Ariadna Anula) i Delusion (1r batxillerat. Laiba Baig, Ainhoa Bolaño, Irene Escayuela i Aida Garcia) serem presents a Madrid el proper 27 d’abril per disputar la final del torneig. Màxima emoció i expectació fins al final… i al final ho han aconseguit aquests dos equips. L’emoció s’ha desbordat a les 8h del matí quan s’han sabut els resultats…!  Felicitar a tots els equips participants que han fet una tasca esplèndida, només dir, a tall d’exemple  que hem classificat 7 equips de l’Escola dintre​ els 20 primers de Barcelona, tot un rècord! (a Barcelona han participat 300 equips aprox). Força i ànims per a la final. Torna l’Assumpció a Madrid!!!

image12 image1 image2 image5 image4 image3