Projecte de 3r: “Sóc de Badalona”

Com ja sabeu, a tercer de primària estem realitzant el projecte “Sóc de Badalona”.

Divendres passat vam fer un recorregut per la nostra ciutat per adonar-nos de tot el que ens envolta i vam poder descobrir moltes coses.

Fer matemàtiques al mercat Maignon, adonar-nos de la importància de dirigir-nos correctament als altres per a saber informació, descobrir l’Església de Santa Maria i les seves històries, el Carrer del Mar, el Teatre Zorrilla i arribar fins al magnífic Pont del Petroli, que ens ofereix una vista impressionant de la costa badalonina. Molts dels nens van tenir l’oportunitat d’explicar-nos la informació que van trobar sobre algunes zones importants de la nostra ciutat i ens va agradar molt poder-los escoltar.

Una sortida que ens encanta, que gaudim i aprofitem al màxim. Esperem que us agradi el recull de fotografies.