Sessions de coneixença

Els nens/es i monitors d’ALCOR seguim coneixent-nos millor a través dels jocs, dinàmiques i reflexions. A secundària vam fer un taller per elaborar els nostres emblemes de grups i a primària vam fer balls, entre altres moltes activitats d’allò més divertides! Aquí us deixem unes quantes fotos.

Però encara el millor està per venir a Alcor…perquè el proper divendres 28 d’octubre obrim el nostre famós túnel del terror!! Aquest any amb escape room inclòs!

L’horari serà per Primària (4rt, 5è i 6è) de 17.30 a 18.30h, i per Secundària (1r i 2n d’ESO) de 19 a 20h.

Us hi esperem!!

sessions coneixença primària (1) sessions coneixença primària (2) sessions coneixença primària (3) sessions coneixença primària (4) sessions coneixença primària (5) sessions coneixença primària (6) sessions coneixença secundària (1) sessions coneixença secundària (2) sessions coneixença secundària (3) sessions coneixença secundària (4) sessions coneixença secundària (5) sessions coneixença secundària (6) sessions coneixença secundària (7) sessions coneixença secundària (8) sessions coneixença secundària (9) sessions coneixença secundària (10) sessions coneixença secundària (11) sessions coneixença secundària (12) sessions coneixença secundària (13) sessions coneixença secundària (14) sessions coneixença secundària (15) sessions coneixença secundària (16) sessions coneixença secundària (17) sessions coneixença secundària (18) sessions coneixença secundària (19) sessions coneixença secundària (20) sessions coneixença secundària (21)