Notícia verda alumnes de 4t de primària

Unes alumnes de 4t de Primària ens han fet arribar aquesta notícia que ens ha semblat molt adient per sensibilitzar a tota la Comunitat Educativa sobre la necessitat de tenir més cura del nostre entorn més proper. Us adjuntem la notícia i esperem provocar una reflexió sobre la mateixa. Moltes gràcies a totes per la vostra conscienciació.

 

“L’escola Mare de Déu de l’Assumpció i els barris que l’envolten estan plens de brutícia. Algunes nenes de 4t A de primària hem anat pel carrer i pel pati recollint la brutícia del terra.

Les 6 nenes (Laia, Nerea, Samai, Cel, Ana i Sara) hem començat a fer-ho perquè ens hem adonat que el món va de millor a pitjor. A les platges els animals mengen els plàstics pensant que és aliment i es moren per aquest motiu, com per exemple, les tortugues. Sabeu que hi ha una illa al Pacífic que està formada per l’acumulació de plàstics?

Ens considerem les “nenes de la neteja”. Ens hem adonat que sempre, a tots els carrers, hi ha alguna cosa al terra. A la gent li costa molt llençar els papers a la brossa o guardar-los a la butxaca. A l’escola… som Escola Verda, però els nens i les nens, passen de tot.

Us volem donar uns petits consell per a millorar el món.

  • Pensar abans de llençar brutícia al terra.
  • Buscar alguna paperera i si no trobes cap, guarda els papers a la butxaca.
  • Si veus algú llençant brutícia al terra, digues-li que no ho faci.
  • Intenta reciclar!
  • I, quan vagis a comprar, utilitza bosses de roba i no de plàstic.

Són consells senzills que tothom podem fer i això farà el que nostre món millori.

Si tots col·laborem, serà tot més fàcil.”

Noticia