Celebrem la IMMACULADA a Badalona!

Avui ens hem reunit tots per a celebrar la Festa de la Immaculada. No és una festa qualsevol. Per a la Congregació de les Filles de Jesús és una data molt important. Ara fa 147 anys, va néixer la Congregació en mans de Santa Càndida Maria de Jesús.

El 8 de desembre de 1871, aquesta dona extraordinària, va començar el seu camí guiada per Maria Immaculada. Un camí, gens fàcil, que va voler donar l’oportunitat d’aprendre a la gent més desfavorida. Ella va fer el que més li agradava, ajudar els altres.

Nosaltres, també volem ser guiats per Maria Immaculada en el nostre camí de vida. Per això avui estem a prop d’ella, al seu costat, celebrant i gaudint d’aquest moment en que ens trobem tots.

I amb ella, de la seva mà, celebrem també l’inici de l’Advent, un temps per a aprendre a esperar i preparar-nos per a l’acollida amb Jesús.

Així ha començat la nostra celebració al pati. Després d’eucaristies i celebracions de la Paraula que ens apropem una mica més a Déu.

Avui estem convidats a dir si…

- Sí! a estar tots junts. (Infantil)

– Sí! A col·laborar i compartir entre tots (CI)

– Sí! Al treball en equip (CM)

– Sí! A descobrir i experimentar (CS)

– Sí! als nous reptes (1r Cicle ESO)

– Sí! A prendre bones decisions (2n Cicle ESO)

– Sí! A acollir als altres sense jutjar (1rBatx)

– Sí! a il·lusionar-se per complir els somnis (2nBatx)

Hem acabat la celebració amb música… i no pot faltar el Mil Albricias.

Finalment, el personal del centre també ha tingut el seu moment de reflexió i de compartir. De com fer xarxa entre nosaltres per aconseguir un món millor.

Esperem que gaudiu com nosaltres ho hem fet.