L’escola

Meteoclimatic

Premis Sant Jordi 2018, secundària.

Les nostres guanyadores de Secundària dels Jocs Florals de Sant Roc. Dos accèssits per la Runyin i la Paula Martínez ...
Read More

Sant Jordi 2017-18

Actuació dels alumnes de la nostra escola durant l'entrega de Premis de Secundària dels Jocs Florals de Sant Roc ...
Read More

La Danisha a casa els López Rubio. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!

Aquí podeu veure una petita mostra del que ha representat per una família acollir una auxiliar de conversa a casa ...
Read More

Noves propostes Espai-Famílies

De aquí a final de mes tenim aquestes noves propostes per gaudir amb família: 15 d'abril Jugatecambiental del Parc de Can Solei ...
Read More

Actualitat
Segueix les notícies de la nostra escola tant de les etapes d’Infantil, PrimàriaESO, Batxillerat o de tota l’escola. També ens podeu seguir a Facebook.
La nostra escola
La nostra escola ofereix l’escolarització desde Infantil fins a segon de Batxillerat. Som una escola concertada religiosa pertanyent a la Congregació de les Filles de Jesús. Les nostres instal·lacions consten de dos edificis amb pati propi. Ens trobem a Badalona al barri del Congrés. L’escola va nèixer vinculada al barri fa més de 40 anys i continua oberta a ell i a la ciutat. Oferim una educació de qualitat que prepara als nostres alumnes de forma integral.
Activitats i projectes relacionats amb l’escola
LOGOMOODLEESPAI MOODLE: L’espai de trobada entre professors i alumnes. Aquí trobareu els diferents cursos i material multimèdia que recolça l’activitat docent. LOGO ALCORALCOR: És el moviment juvenil de les Filles de Jesús de la nostra escola. Aquí trobareu informació de la tasca que realitzen. LOGO ESCOLA VERDAESCOLA VERDA: Som una escola que té el distintiu que ens reconeix com compromesa amb el Medi Ambient. Aquí trobareu informació relacionada amb aquest projecte.
logo AMPAAMPA: L’Associació de Pares i Mares de l’escola. Aquí podeu trobar les notícies i activitats que organitzen. logo-educamosEDUCAMOS: Plataforma de gestió utilitzada a l’escola tant per tràmits administratius com acadèmics. Actualment és d’ús exclusiu del centre. logoisotoolsISOTOOLS: La nostra escola està inmersa en un procés de millora contínua per això utilitzem aquesta eina.
logocomunicappCOMUNICAPP: Aquí trobareu informació sobre la nostra APP, que ens permet una comunicació amb els pares directament als seus smartphones. LOGOmediacioMEDIACIÓ: És un servei implantat a secundària per resoldre conflictes entre alumnes. En tota societat hi ha problemes que es resolen amb diàleg. Fasfi-David1-1024x1024FASFI: Fundació d’Ajuda Solidària de les Filles de Jesús és l’O.N.G. de la Congregació que actua en diferents projectes solidaris d’arreu del món. A Badalona contem amb una delegació.
LOGOmeteoEL RACÓ DE LA METEO: A l’escola contem amb un eminent meteròleg que ens manté informat de les prediccions del temps. LOGOvivirfi quadratVIVIRFI: És el lloc a Internet on les persones vinculades a les Filles de Jesús comparteixen les seves experiències. LOGOmenjadorMENJADOR. Aquí trobareu les activitats que es realitzen al menjador de l’escola.

BlogmusicaPrimaria
BLOC DE MÚSICA: En aquest espai podreu trobar tot el relacionat amb la matèria de música de Primària.