L’escola

Meteoclimatic

Enric Durán distingit per la seva nota a les PAU

El passat 20 de Juliol es van lliurar les distincions als estudiants catalans que han obtingut una qualificació d'excel·lent en ...
Read More

Incidència amb els ISBN llibres anglès 1er i 3er ESO

Sembla que hi hagut una incidència amb els números IBN dels llibres nous d'anglès de 1er i 3r ESO. A ...
Read More

Calendari de recuperacions i deures d’estiu. Secundària.

Publiquem els diferents calendaris de recuperació de Secundària i Batxillerat per a tenir-los disponibles. Estarà disponible a la secció Actualitat ...
Read More

P4 JOCS D’AIGUA

Les mestres de P4 us desitgem MOLT BON ESTIU: Per a poder veure el vídeo, cliqueu al següent enllaç: http://slide.ly/embed/6fa43d6226563a9ff22ee282726ef45c/autoplay/0# ...
Read More

Actualitat
Segueix les notícies de la nostra escola tant de les etapes d’Infantil, PrimàriaESO, Batxillerat o de tota l’escola. També ens podeu seguir a Facebook.
La nostra escola
La nostra escola ofereix l’escolarització desde Infantil fins a segon de Batxillerat. Som una escola concertada religiosa pertanyent a la Congregació de les Filles de Jesús. Les nostres instal·lacions consten de dos edificis amb pati propi. Ens trobem a Badalona al barri del Congrés. L’escola va nèixer vinculada al barri fa més de 40 anys i continua oberta a ell i a la ciutat. Oferim una educació de qualitat que prepara als nostres alumnes de forma integral.
Activitats i projectes relacionats amb l’escola
LOGOMOODLEESPAI MOODLE: L’espai de trobada entre professors i alumnes. Aquí trobareu els diferents cursos i material multimèdia que recolça l’activitat docent. LOGO ALCORALCOR: És el moviment juvenil de les Filles de Jesús de la nostra escola. Aquí trobareu informació de la tasca que realitzen. LOGO ESCOLA VERDAESCOLA VERDA: Som una escola que té el distintiu que ens reconeix com compromesa amb el Medi Ambient. Aquí trobareu informació relacionada amb aquest projecte.
logo AMPAAMPA: L’Associació de Pares i Mares de l’escola. Aquí podeu trobar les notícies i activitats que organitzen. logo-educamosEDUCAMOS: Plataforma de gestió utilitzada a l’escola tant per tràmits administratius com acadèmics. Actualment és d’ús exclusiu del centre. logoisotoolsISOTOOLS: La nostra escola està inmersa en un procés de millora contínua per això utilitzem aquesta eina.
logocomunicappCOMUNICAPP: Aquí trobareu informació sobre la nostra APP, que ens permet una comunicació amb els pares directament als seus smartphones. LOGOmediacioMEDIACIÓ: És un servei implantat a secundària per resoldre conflictes entre alumnes. En tota societat hi ha problemes que es resolen amb diàleg. Fasfi-David1-1024x1024FASFI: Fundació d’Ajuda Solidària de les Filles de Jesús és l’O.N.G. de la Congregació que actua en diferents projectes solidaris d’arreu del món. A Badalona contem amb una delegació.
LOGOmeteoEL RACÓ DE LA METEO: A l’escola contem amb un eminent meteròleg que ens manté informat de les prediccions del temps. LOGOvivirfi quadratVIVIRFI: És el lloc a Internet on les persones vinculades a les Filles de Jesús comparteixen les seves experiències. LOGOmenjadorMENJADOR. Aquí trobareu les activitats que es realitzen al menjador de l’escola.

BlogmusicaPrimaria
BLOC DE MÚSICA: En aquest espai podreu trobar tot el relacionat amb la matèria de música de Primària.