L’escola

Meteoclimatic

SCHOOLS SONG CONTEST

Aquest any els nostres alumnes de 2n d'ESO també participen al concurs:                     ...
Read More

CELEBRACIÓ DIA DE LA IMMACULADA

US CONVIDEM A LA FESTA DE LA IMMACULADA ...
Read More

Ajuda’ns a decorar l’escola!

Segur que heu vist que a la recepció de l'escola hi ha una bústia amb el lema d'aquest curs. Us ...
Read More

Nace la Fundación Educativa Jesuitinas

Nace la Fundación Educativa Jesuitinas Nos alegra poder comunicaros que, después de años de reflexión y discernimiento, esta semana ha ...
Read More
Actualitat
Segueix les notícies de la nostra escola tant de les etapes d’Infantil, PrimàriaESO, Batxillerat o de tota l’escola. També ens podeu seguir a Facebook.
La nostra escola
La nostra escola ofereix l’escolarització desde Infantil fins a segon de Batxillerat. Som una escola concertada religiosa pertanyent a la Congregació de les Filles de Jesús. Les nostres instal·lacions consten de dos edificis amb pati propi. Ens trobem a Badalona al barri del Congrés. L’escola va nèixer vinculada al barri fa més de 40 anys i continua oberta a ell i a la ciutat. Oferim una educació de qualitat que prepara als nostres alumnes de forma integral.
Activitats i projectes relacionats amb l’escola
LOGOMOODLEESPAI MOODLE: L’espai de trobada entre professors i alumnes. Aquí trobareu els diferents cursos i material multimèdia que recolça l’activitat docent. LOGO ALCORALCOR: És el moviment juvenil de les Filles de Jesús de la nostra escola. Aquí trobareu informació de la tasca que realitzen. LOGO ESCOLA VERDAESCOLA VERDA: Som una escola que té el distintiu que ens reconeix com compromesa amb el Medi Ambient. Aquí trobareu informació relacionada amb aquest projecte.
logo ampaAMPA: L’Associació de Pares i Mares de l’escola. Aquí podeu trobar les notícies i activitats que organitzen. logo-educamosEDUCAMOS: Plataforma de gestió utilitzada a l’escola tant per tràmits administratius com acadèmics. Actualment és d’ús exclusiu del centre. logoisotoolsISOTOOLS: La nostra escola està inmersa en un procés de millora contínua per això utilitzem aquesta eina.
logocomunicappCOMUNICAPP: Aquí trobareu informació sobre la nostra APP, que ens permet una comunicació amb els pares directament als seus smartphones. LOGOmediacioMEDIACIÓ: És un servei implantat a secundària per resoldre conflictes entre alumnes. En tota societat hi ha problemes que es resolen amb diàleg. Fasfi-David1-1024x1024FASFI: Fundació d’Ajuda Solidària de les Filles de Jesús és l’O.N.G. de la Congregació que actua en diferents projectes solidaris d’arreu del món. A Badalona contem amb una delegació.
LOGOmeteoEL RACÓ DE LA METEO: A l’escola contem amb un eminent meteròleg que ens manté informat de les prediccions del temps. LOGOvivirfi quadratVIVIRFI: És el lloc a Internet on les persones vinculades a les Filles de Jesús comparteixen les seves experiències. LOGOmenjadorMENJADOR. Aquí trobareu les activitats que es realitzen al menjador de l’escola.

BlogmusicaPrimaria
BLOC DE MÚSICA: En aquest espai podreu trobar tot el relacionat amb la matèria de música de Primària.